Jouw gegevens zijn veilig

Om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn en veilig blijven is onze website voorzien van een SSL-certificaat. Dit is te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk.

iDEAL via mollie

Voor een veilige betaling via iDEAL maken we gebruik van onze partner mollie. Deze nederlandse betaalprovider zorgt voor een veilige en eenvoudige betaling.

Contact

Wil je contact met ons opnemen, kijk dan even op onze contactpagina.

Spoorwegboekhandel

De Spoorwegboekhandel is een webwinkel die zich specialiseert in boeken, dvd’s en cd’s met betrekking tot de spoorwegen in binnen- en buitenland. Trein, tram en metro. Dat kan zowel grootbedrijf als modelspoor zijn. Ons aanbod blijft voortdurend groeien. We zijn namelijk telkens op zoek naar nieuwe producten over de spoorwegen. Met steeds meer uitgevers worden afspraken gemaakt om hun uitgaven via de Spoorwegboekhandel aan te bieden. Maar staat een product nog niet op onze site? Neem dan contact op met de klantenservice, zodat we aan de slag kunnen om het aan ons assortiment toe te voegen.

Op termijn verwachten we ook titels uit het buitenland te kunnen gaan aanbieden.

Ons bedrijf is in 2010 opgericht. Sinds die tijd exploiteren wij een aantal webwinkels, waaronder de Spoorwegboekhandel. Naast de passie voor boeken, is er de passie voor het spoor. Zo is een van onze medewerkers al bijna 20 jaar vrijwilliger bij de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij.

Kwaliteitslevering

Wij verzenden onze producten gratis met PostNL; onder de 20 euro voor slechts € 2,49 bijdrage per bestelling. Voor producten als puzzels en posters vragen we een bijdrage van € 5,99 per bestelling in verband met het formaat.

Je verzending is altijd te volgen via de track & tracecode. Zo kun je vooraf zien wanneer je de levering mag verwachten. Ook wanneer je bestelling door de brievenbus past, ontvang je een track & tracecode. Vanzelfsprekend hoef je voor die levering niet thuis te zijn.

Het kan soms gebeuren dat niet alle bestelde producten direct leverbaar zijn. Maar we laten je dan niet onnodig wachten en verzenden alvast de producten die beschikbaar zijn. Via de mail houden we je op de hoogte van de status van je bestelling en de levering. Als je bestelling onverhoopt in meerdere verzendingen wordt verstuurd, berekenen we hiervoor geen extra kosten.

Onze merken