Skip to content

Over ons

Spoorwegboekhandel

JOUW GEGEVENS ZIJN VEILIG

Om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn en veilig blijven is onze website voorzien van een SSL-certificaat. Dit is te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk.

iDEAL via mollie

Voor een veilige betaling via iDEAL maken we gebruik van onze partner mollie. Deze nederlandse betaalprovider zorgt voor een veilige en eenvoudige betaling.

CONTACT

Wil je contact met ons opnemen, kijk dan even op onze contactpagina.

SPOORWEGBOEKHANDEL

Spoorwegboekhandel is een webwinkel die zich specialiseert in boeken, tijdschriften en meer met betrekking tot de spoorwegen in binnen- en buitenland. Trein, tram en metro. Dat kan zowel grootbedrijf als modelspoor zijn. En ook de busliefhebber kan bij ons terecht.

Ons bedrijf is in 2010 opgericht. Naast de passie voor boeken en tijdschriften, is er de passie voor het spoor. Zo is een van onze medewerkers al bijna 25 jaar vrijwilliger bij de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij.

ONS AANBOD

Ons aanbod blijft voortdurend groeien. We zijn namelijk telkens op zoek naar nieuwe producten over de spoorwegen. Met steeds meer uitgevers worden afspraken gemaakt om hun uitgaven via Spoorwegboekhandel aan te bieden.

Maar staat een product nog niet op onze site? Neem dan contact op met de klantenservice, zodat we aan de slag kunnen om het aan ons assortiment toe te voegen.