Skip to content

Verzending

Wij verzenden jouw bestelling met PostNL of DHL. Tijdens het bestellen kun je aangeven of je jouw bestelling via PostNL of DHL wilt ontvangen. Net wat jij prettig vindt.

Bij PostNL kun je kiezen voor PakjeGemak. Wij sturen je bestelling dan naar een van de door jouw gekozen afhaallocaties van PostNL.

Bij DHL kun je ervoor kiezen je bestelling te laten sturen naar een van hun Servicepoints. Wij sturen je bestelling dan naar het door jou gekozen Servicepoint.

Bijdrage verzending

Voor bestellingen onder de 25 euro vragen we een bijdrage van € 2,99. Voor producten als puzzels, kalenders en posters geldt een toeslag van € 3,50 per bestelling in verband met het formaat.

Andere ontvanger?

Is jouw bestelling bijvoorbeeld een cadeau voor iemand anders? Dan kun je ook een ander leveradres opgeven. Wij sturen je bestelling dan naar het door jou gekozen leveradres.

Tip: laat je bestelling door ons –gratis– inpakken als cadeau! Je kunt hiervoor kiezen tijdens het afronden van je bestelling.

Track & tracecode

Je verzending is meestal te volgen via de track & tracecode. Zo kun je vooraf zien wanneer je de levering mag verwachten op het opgegeven adres. Ook wanneer je bestelling door de brievenbus past, ontvang je vaak een track & tracecode. Vanzelfsprekend hoef je voor die levering niet thuis te zijn. Zodra de bestelling is afgerond, ontvang je een mail met daarin de track & tracecode.

Website van PostNL en DHL